Aktuális

Híreink között megtalálja intézményünk elkövetkezendő eseményeit, legfrissebb híreit. 

Dr. Code a refiben

,

Kedves Szülők!

 

A Református Általános Iskolában -Igazgató Úrral egyeztetve- újrakezdjük a programozás és robotika oktatást. Kezdőket és haladókat is várunk, illetve visszavárjuk kedves diákjainkat, akik az elmúlt másfél évben a pandémia miatt nem tudtak jönni az oktatásokra.

 

A foglalkozásokra az Iskola jól feleszerelt informatika termében, iskola időn túl délutánonként, hetente egyszer, 60 perces időkeretben kerül sor. A diákok a programozást élmény alapú pedagógiai módszerekkel tanulhatják meg.

 

Választható kurzusok:

 

1.   LEGO WeDo robotika (1-2. osztály): Robotika és programozási alapok, LEGO robotépítés és ikon alapú programozás.

2.   SCRATCH programozás alapok (3-7. osztály): Számítógépes játékok és animációk készítése, a programozás alapjainak elsajátítása. A programnyelv elsajátításával (1-1,5 év) a gyerekek további területekre tudnak lépni: mBot és LEGO EV3 robot programozás, applikáció fejlesztés.

3.   Mobil Applikációfejlesztés haladó programozás (4-8. osztály): Androidos applikáció tervezése, készítése. Fejlettebb programozási elvek megtanulása.

4.   Python haladó programozás (6-8. osztály): Magas szintű programozási nyelv, amely gyorsan futtatható és könnyen módosítható kódok írását teszi lehetővé.

 

 

A kurzusok havi díja: 12 000 Ft

(A csoportok minimum 4 fő jelentkezésével indulnak)

 

Kérjük az érdeklődőket, hogy jelentkezzenek a bemutató óránkra, melyet a Refiben tartunk meg. Így betekintést kapnak Önök és gyermekeik is a kurzusaink világába, az elérhető célokba, és a lebonyolítási háttérbe:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccm6Ch1HZrIzjaluwM3PbRix5ByxCGqokyIonIrGUdM2vvIg/viewform

 

Jelentkezés a kurzusra:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7RpIRrWE_mBGF-AqU0ruhRKurbcTCa6tV4Ok8wXPkWkAOGQ/viewform

 

A szülőkkel közös bemutató órát a gyerekeknek SZEPTEMBER 24.-én 16:15-kor tudjuk megtartani az Iskola informatika termében, ahová várjuk Önöket szeretettel!

   

Ha a kurzusokkal, vagy a bemutató órával kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül, keressenek bizalommal lenti elérhetőségemen.

 

 

Palotai András

ügyvezető

Dr.Code Programozó Iskola

Digitális Oktatási Központ

Kecskemét, Batthyány u. 11.

 

Tel: + 36 30 75 77 402

e-mail: palotai.andras@digi-ok.hu

www.programozzvelunk.hu

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk