Aktuális

Híreink között megtalálja intézményünk elkövetkezendő eseményeit, legfrissebb híreit. 

Tanévnyitó istentisztelet

,

Tanévnyitó a Kecskeméti Református Általános Iskolában – 2020/2021

A Kecskeméti Református Általános Iskolában 678 diák 29 tanulócsoportba szervezve kezdi meg a 2020/2021-os tanévet.

A 95 első évfolyamos tanuló 4 osztályának tanítói dr. Szabó Andrea, Marozsiné Suhari-Nagy Erzsébet, Ráczné Horányi Mónika Katalin, és Véghné Tóth Izabella.


A Kecskeméti Református Templomban vasárnap délután tartott tanévnyitó istentiszteleten a vírusjárvány miatt csak az első, az ötödik és a nyolcadik évfolyamok vettek részt. Komádi Róbert református lelkész apostoli köszöntőjét és igehirdetését követően a kisdiákok képviseletében Palotás Boglárka és Tóth Áron Dániel mondtak verset. Majd a kecskeméti református oktatás történetének 456. évében a Kecskeméti Református Általános Iskola 27. tanévét Tóth Attila, az iskola igazgatója nyitotta meg.

Az ünnepi istentisztelet alkalmát felhasználva kitüntető díjak átadására is sor került. A Székely Tibor díjat, a Kincses Sándorné díjat és a Szabó István díjat diákok kapták. Majd a Pedagógus Szolgálati emlékérmeket Tóth Attila adta át Nademlejnskyné Toók Lillának, Nagyné Vincze Margitnak és Szondiné Asztalos Évának. A Tradicionális keresztyén oktatás megőrzéséért díjat Varga László nyugalmazott református lelkész, püspökhelyettes nyújtotta át Nademlejnskyné Toók Lillának.

Az ünnepélyes tanévnyitó végén Varga Nándor, az Igazgatótanács elnöke mondott áldást.

 

Tovább a KEOL cikkre

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk