Aktuális

Híreink között megtalálja intézményünk elkövetkezendő eseményeit, legfrissebb híreit. 

Tanévzáró ünnepség 2021

,

Tanévzáró és bizonyítványosztás a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Tanévzáró istentisztelettel ért véget 2021. június 20-án, vasárnap délután a Kecskeméti Református Általános Iskolában a 2020/2021-es tanév. 
Az istentiszteleten Komádi Róbert lelkipásztor apostoli köszöntése és igehirdetése után Tóth Attila, az iskola igazgatója mondott beszédet.

- Különös és küzdelmes évet zárunk elsősorban a járvány második és harmadik hulláma miatt ismét. Már a tanév is különlegesen kezdődött, hiszen otthont adhattunk a XI. Nemzeti Tanévnyitó rendezvényének, amelyben megmutathattuk értékeinket az egész országnak - mondta Tóth Attila. Aki a beszéde végén hagyományaikhoz híven az ebben az évben nyújtott, vagy a több éves kiemelkedő munka elismeréseként az egyes területeken legkiválóbb diákjaiknak adott át díjakat. (IDE kattintva megtekinthetik a díjazottak neveit!)

A díjátadásokat követően Tóth Attila a kecskeméti református oktatás történetének 457. évében a Kecskeméti Református Általános Iskola 27. tanévét, a 2020/2021-es tanévet bezárta. Majd a fenntartó Egyházközség nevében Kuti József lelkipásztor, elnöklelkész mondott áldást és köszönt el a Kecskeméti Református Általános Iskola tanáraitól, valamint diákjaitól.

 

Ide kattintva újranézheti az alkalmat

 

Tovább a KEOL cikkre

 

 

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk